Безплатна доставка до офис на Еконт или при покупка над 60лв.

Search our collections

View bestsellers 

Pre-order our new design

Bespoke timepieces

5 сребърни бижута, подходящи за подарък за любимата жена - Maram Jewelry

5 сребърни бижута, подходящи за подарък за любимата жена - Maram Jewelry

На всички е известно, че мъжете трудно разбират жените, а и те самите са доста суетни. Въпреки това, всяка жена обожава подаръците, особено ако те са бижута. Бижуто е най-подходящият начин да добавите блясък и красота в специалният за вас и половинката празник. Подарявайки нежно бижу, вие ще изразите обичта си към своята дама. Затова, когато избирате подарък на своята любима жена, приятелка, майка, сестра и тн., никога не подценявайте бижутата.

Всяка жена има бижута, но винаги би се зарадвала да си купи или да получи нови такива. За да сте сигурни, че подаръкът ще се хареса, най-сигурно е да заложите на сребро. Среброто носи специален блясък, стил и нежност и  може да се носи винаги и с всяка дреха, а сребърните бижута са винаги актуални и модерни.

Вероятно дамата, на която сте решили да подарите сребърно бижу, има вече поне едно – било то пръстен, гривна, колие или обеци. Прибавете към колекцията й и едно от следните 5 бижута, за да бъде специалният празник още по-бляскав:

Сребърно колие "Любов"

сребърно колие Любов

Бижу като Сребърно колие "Любов" грабва вниманието веднага с уникалното съчетание между среброто и кубичните циркони. Сребърното покритие с чистота на пробата 925 обгръща във формата на сърце обработения като диамант камък, придавайки изключително стилна визия. Полученият резултат е изключително изискано и стилно колие, особено подходящо за официален случай, но и като акцент на ежедневно облекло.

Сребърно колие "Пурпурно сърце"

сребърно колие Пурпурно сърце

Никоя дама няма да остане безразлична към колие, съчетаващо класически сребърен цвят с лилавите отблясъци на кристали. Кръглият лилав циркон е закрепен към основа с елегантна форма на сърце. Избирайки сребърно колие "Пурпурно сърце" вие ще подарите необятна красота в сребърно-лилаво, която винаги ще оставя поразително впечатление за разкош, за нежност и за елегантно излъчване.

Сребърна гривна "Любими моменти"

Сребърна гривна - "Любими моменти"

Впечатляващ модел е сребърна гривна "Любими моменти", който е със скъпоценен камък. Родиевото му покритие и кубичният циркон му придават едновременно класически, но и изискан вид. Нежен, стилен, впечатляващ, той ще бъде приятна изненада за дамата, на която ще го подарите. Може да го съчетае със сребърно колие или пръстен също с циркон.

Сребърен пръстен "Прегръдка"

сребърен пръстен Прегръдка

Подаряването на пръстен носи много силна символика все още и днес, макар и не толкова. Ако мъж подари на своята избраница пръстен, това винаги ще се възприеме като знак, че ще последва предложение за брак.

Все пак обаче има пръстени, които са предназначени точно за тази цел, и други, които са подходящи за рожден ден или друг повод. А и винаги може да бъде в комплект с обеци или колие. Ако обмисляте подаръкът ви да бъде пръстен, трябва да сте наясно какъв да бъде размерът му или да изберете модел като "Прегръдка" с регулируема широчина.

Сребърен комплект "Ти и Аз"

Сребърен комплект - "Ти и Аз"

Едно от любимите дамски бижута са обеците. Ако не сте сигурни какви обеци ще допаднат на специалната за вас дама – висящи, с по-големи камъни или по-семпли, винаги можете да вземете такива, които са в комплект със сребърно колие. С подарък като сребърен комплект "Ти и Аз" няма да сгрешите, защото той е класика.

 

Избирайки сребърно бижу от Maram Jewelry като подарък за всеки повод, вие ще подарите уникално украшение с великолепен кубичен циркон Дамата ще може да се зарадва първо на красивата подаръчна кутийка, която е безплатна към всяко бижу. Заедно с поръчаното бижу, което ще пристигне на следващия ден, можете да добавите и картичка с персонално послание за любимата жена.

Пазарувайки от Maram Jewelry, може да разчитате на безплатна доставка за поръчка над 50лв. или до всеки офис на куриерска фирма Еконт. 

Изящни и завладяващи с великолепието си, всички сребърни бижута в Maram Jewelry могат да се превърнат в красива и невероятна изненада и да направят рожденият ден или друг празник още по-специален.